Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:30

Janjuš NI NE SANJA šta se dogodilo napolju! Incident na NJEGOVOM posedu - oglasila se UŽASNO uznemirena "Pucajte mecima, mafijaši!"

Uplašena je samo potrčala i pobegla.

Pre nešto više od godinu dana, sadašnji učesnik rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš, je pokrenuo privatni biznis u Nemačkoj. Odlučio je da pare zarađene u rijalitiju uloži u nešto svoje, i tako otvorio kafić u Ofenbahu.

U toku proteklog dana, dogodio se incident u baš ovom lokalu. Saznalo se da je devojka napadnuta, a o svemu priča Vojislav Bajić, svima poznatiji hao Femi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Vojislav je tada bio u društvu ženske osobe koja je dobila jaja u glavu:

- Da, istina je, još uvek sam pod velikim stresom i šokom od svega što se dogodilo. U taj objekat smo stigli negde oko četiri sata. Već na samom ulazu je bilo jasno da nismo dobrodošli. Prijateljica moje prijateljice je malo popila, ali nije pravila probleme. Međutim, konobarica je prišla i zamolila nas da napustimo objekat jer je navodno fajront. Izašli smo ispred i pokušali da se dogovorimo gde dalje. Tada je njena prijateljica primetila da neki ljudi ulaze u kafanu i da za njih nije fajront - rekao je Femi i nastavio:

A post shared by Vojislav Bajic (@vojislavbajic)

- Shvatili smo da su nas na ljubazan način izbacili, što je svakako bolje od svakog drugog, potencijalno lošeg načina. Nju je to povredilo, pa je zaustavila jednog od gostiju i molila ga da nas uvede s njim. Pokušali smo da je smirimo i odvratimo od svega, ali je ona nastavila da insistira. Tada ju je neko iz pravca objekta gađao jajima. Naša zajednička prijateljica i ja smo ostali u šoku. Odakle nekome jaja u to doba da je gađa! Jajima na ženu, zaista smo oboje ostali konsternirani. Pokušali smo da je odvučemo da ne ispadne veći problem, delovalo je da može. Ona je vikala: "Jajima na ženu, hajde, mafijaši, hajde! Pucajte mecima, ne jajima!" Zaista je bilo dramatično - ispričao je Femi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Kurir.rs
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.