Nadežda napustila Zadrugu! Čeka je kazna od 100.000 evra, zadrugari šokirani njenom odlukom! (VIDEO)

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda napustila Zadrugu! Čeka je kazna od 100.000 evra, zadrugari šokirani njenom odlukom! (VIDEO)

Pevačica Nadežda Biljić prošle noći je svojevoljno napustila Zadrugu nakon čega je čeka kazna u iznosu od 100.000 evra koju će morati da plati.
Nadeždi je ovo drugi put da ovako napušta Zadrugu i zbog toga je čeka kazna u tolikom iznosu.
Ona je pre napuštanja rijalitija razgovarala sa Mikijem Đuričićem koji joj je davao neke savete, međutim ona je bila rešena da napusti Zadrugu i niko je u tome nije mogao sprečiti.
– Nadežda, šta glumiš tu neku žrtvu? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šta pričaš da hoćeš kući, a igraš uz muziku. Ne zaj*bavaj! Ja ti dajem savet, lezi, ugasi se i ne pričaj sa drugim zadrugarima. Što se sada ne zaletiš na kapiju? Evo krenula kući Nadežda! Krenula kući Nadežda! Pa da li je ova žena realna? – govorio je Miki.
Kada je Nadežda izašla iz Zadruge Miki je potrčao u kuću kako bi o svemu obavestio ostale ukućane koji su bili šokirani pevačicinom odlukom.
Pogledajte kako je Nadežda napustila Zadrugu i kakva je bila reakcija ostalih zadrugara:


SvetRajko Ristić
The post Nadežda napustila Zadrugu! Čeka je kazna od 100.000 evra, zadrugari šokirani njenom odlukom! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADEŽDA BILJIĆ SVOJEVOLJNO NAPUSTILA ZADRUGU 2! Čeka je kazna od STO HILJADA EVRA! (VIDEO)

Izvor: Press, 02.Nov.2018

Pre svog poteza razgovarala sa Mikijem. . Tokom prethodne noći pevačica Nadežda Biljić odlučila je da svojevoljno napusti ubedljivo najgledaniji rijaliti program u ovom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.