Nadežda Biljić i Toma Panić se rastali pred njen porođaj!

Izvor: Svet plus, 25.Jan.2020, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda Biljić i Toma Panić se rastali pred njen porođaj!

Ovaj par je otpočeo romansu na imanju u Šimanovcima, a nastavili su je i po napuštanju "Zadruge 2", a svi se sećamo i njene prijave za nasilje. Nadežda Biljić i Toma Panić se rastali pred njen porođaj!

Odnos Nadežde Biljić i Tome Panića prekinut je nakon što je maneken pretukao pevačicu, ali ih je ponovo spojila spoznaja o trudnoći.

Brisanje zajedničkih fotografija sa društvenih mreža i Nadeždine objave u kojima izražava tugu podgrejale >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su priče o njihovom raskidu, a sada je pevačica dolila ulje na vatru.

Nekadašnja zadrugarka je ponovo objavila citat u kom su mnogi protumačili zbog čega je zapravo došlo do navodnog rastanka sa Tomom:

"Nikad te ne bih pustio da, nisam osetio da želiš otići".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.