Nada Obrić: Odlazila sam, ali nikome ne bih preporučila da se razvede

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Obrić: Odlazila sam, ali nikome ne bih preporučila da se razvede

Pevačica Nada Obrić govorila je za “Magazin In” o tome da u životu žali samo bolesne i nemoćne ljude, ali se osvrnula i na svoj razvod koji je bio jedan od težih trenutaka u njenom životu.
U životu samo žalim bolesne i nemoćne ljude, a mlade i sposobne uopšte ne žalim. Odlazila sam i ja, uzela život u svoje ruke ali nikad nisam rekla “Jadna ja”“, rekla je pevačica a onda se prisetila i trenutaka kada se spakuju koferi i ode.
Jednosaovno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uzela sam život u svoje ruke, spakovala kofere i otišla. Nikome ne bih preporučila da se razvede, ali sve dok neko ne trpi. Ja dugo u glavi pakujem kofere, ali kada ih stvarno spakujem to je kraj, nema povratka“, rekla je Nada u emisiji “Magazin In”.
Izvor: Magazin In
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izvorinka Milošević: Svaka čast gradu, ali glasam za selo

Izvor: Svet, 24.Jan.2015

Pričajući o braku za “Magazin In” pevačica Izvorinka Milošević rekla je šta misli o tome kada je vreme za razvod, odnosno kada je vreme da se “spakuju koferi”.. “Ja lično nikada ne odustajem. Ako sam te zavolela i ako sam sa tobom i ako postoji mali promil da uspemo, ja ne odustajem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.