Izvorinka Milošević: Svaka čast gradu, ali glasam za selo

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvorinka Milošević: Svaka čast gradu, ali glasam za selo

Pričajući o braku za “Magazin In” pevačica Izvorinka Milošević rekla je šta misli o tome kada je vreme za razvod, odnosno kada je vreme da se “spakuju koferi”.
Ja lično nikada ne odustajem. Ako sam te zavolela i ako sam sa tobom i ako postoji mali promil da uspemo, ja ne odustajem do poslednjeg atoma. Pakovanje kofera olako opisuje i nas same, to znači da ko lako spakuje kofere lako i raspakuje na drugom mestu“, rekla je Izvorinka i dodala da devojke na selu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i devojke u gradu imaju druge poglede na brak.
U gradu devojke razvod prihvataju olako, dok će u selu devojke da ginu za svog muža. Istrpeće sve, ali neće odustati. Svaka čast gradu, ali glasam za selo“, zaključila je pevačica.
Izvor: Magazin In
Foto:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Izvorinka Milošević je za seoski život

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2015, 00:04

Izvorinka Milošević danas je bila jedna od gošći Magazin IN na TV Pink gde je iznela svoje stavove po pitanju grada, odnosno sela...“Ja lično nikada ne odustajem. Ako sam te zavolela i ako sam sa tobom i ako postoji mali promil da uspemo, ja ne odustajem do poslednjeg atoma. Pakovanje kofera olako...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.