Izvor: Svet, 27.Mar.2011, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na rođendan "Muzeja" Sunčica Travica došla sa novim dečkom Vladom Vuksanovićem?!

U petak uveče, Petrovaradinska tvrđava je bila mesto «okupljanja» mnogih poznatih ličnosti sa naše javne scene. Povod je bila rođendanska žurka kluba "Muzej". Prvi koji je privukao pažnju novinara, koji su se tu zadesili, je Vlada Vuksanović, za koga se već danima po Beogradu priča da je u vezi sa Sunčicom Travicom!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NA PROSLAVI ROĐENDANA MUZEJA SUNČICA TRAVICA I VLADA VUKSANOVIĆ DOŠLI ZAJEDNO! U VEZI SU, ILI NE? HIT FOTO!

Izvor: iYupi.com, 27.Mar.2011

U petak uveče, Petrovaradinska tvrđava je bila mesto «okupljanja» mnogih poznatih ličnosti sa naše javne scene. Povod je bila rođendanska žurka kluba "Muzej".  Prvi koji je privukao pažnju novinara, koji su se tu zadesili, je Vlada Vuksanović, za koga se već danima po Beogradu priča...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.