Na pomolu nova RIJALITI PREVARA: Kamere sve usnimile, a pokušali su da se sakriju od nacije - RASKRINKANI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 19:29

Na pomolu nova RIJALITI PREVARA: Kamere sve usnimile, a pokušali su da se sakriju od nacije - RASKRINKANI?

Šta li se ovde dešava?

U rijalitiju "Elita" je, po svemu sudeći, na pomolu nova romansa. Naime, iako je na imanje u Šimanovce nedavno ušao kao zauzet, Adam Đogani upustio se u flert sa cimerkom Helenom Foks, a jedini svedoci su im bile - guske u ekonomskom dvorištu.

Adam i Helena su se osamili i započeli konverzaciju, zbog koje su mnogi posumnjali da između njih sevaju varnice. Zašto se posumnjalo, pa zbog toga što varnice već uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sevaju na sve strane i reklo bi se, sudeći po svim pređašnjim sezonama, da je kulminacija flerta sve bliža.

Meni je ovde sve slatko osim ljudi - rekla je Helena.

- Svi - pitao je Adam.

- Dosta se generalizuješ sa ostalima - rekla je Helena.

- Moraš - kazao je Đogani.

Sviđaš joj se (patki), reci joj to ne loži se ona na odbijanje. Nemogće da si toliko neiskusan sa svojih 27 godina, ili se praviš. Nemoguće da si toliko fin - istakla je Helena.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.