Na jednom mestu: Sve što treba da znate o trajnom šminkanju

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jednom mestu: Sve što treba da znate o trajnom šminkanju

Bilo da razmišljate o tome da trajno korigujete oblik svojih obrva ili istaknete boju usana, postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu pre nego što se odlučite za trajnu šminku.
Foto: Guliver/Thinkstock Žene danas imaju jako malo vremena za “jutarnji ritual”: tuširanje, umivanje, šminkanje, a broj obaveza raste iz dana u dan. Upravo je to razlog zbog čega se sve više odlučuju na trajnu šminku – dovojno je da ujutro stavite maskaru, sjaj na usne i spremni ste za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pokret!
Međutim, pre nego što se odlučite na ovaj korak, važno je biti upućen u sve rizike koju ovakakav vid šminkanja nosi.
Foto: Guliver/Thinkstock Trajna šminka je vrsta polutrajnog tetoviranja i nanosi se sitnim iglicama u koje se dodaje boja/pigment. Najčešće se traži iscrtavanje linije usana, nanošenje ajlajnera, oblikovanje obrva, pa čak i bojenje trepavica.
Pročitajte još i… Za neodoljivi pogled: Novi način šminkanja koji će vas oduševiti

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Na jednom mestu: Sve što treba da znate o trajnom šminkanju

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Žene danas imaju jako malo vremena za “jutarnji ritual”: tuširanje, umivanje, šminkanje, a broj obaveza raste iz dana u dan. Upravo je to razlog zbog čega se sve više odlučuju na trajnu šminku – dovojno je da ujutro stavite maskaru, sjaj na usne i spremni ste za pokret!..Međutim, pre nego...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.