NOVI RAT POTRESA BELU KUĆU: Aleks oštro OSUDILA i zamerila Ani DVOLIČNOST - sukob izbio zbog OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 08:45

NOVI RAT POTRESA BELU KUĆU: Aleks oštro OSUDILA i zamerila Ani DVOLIČNOST - sukob izbio zbog OVOGA!

Ovome se niko nije nadao, sve do sada!

Filip Car pričao je sa Anđelom Đuričić o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i dešavanjima iz radio emisije "Delegati", a onda se u konverzaciju umešala i Aleksandra Nikolić, te saopštila neočekivanu odluku.

- Ne znam da ti je jedna žena u kući izgovorila takve stvari - rekla je Anđela ciljajući na Anu Ćurčić.

- Ja se juče ne ljutim jer ti je rekao da ideš kod mene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Aleksandre, danas sam malo razmišljao nezavisno od toga šta se desilo - rekao je Car.

- Koliko sam puta tebi s*ao, nikad prema meni nisi bila bezobrazna i rekla ružno. Ja ne mogu preći prkeo toga da bi ja i on bili ne znam kakvi prijatelji. On je korektan prema meni i ispoštuje me puno više od nekih ljudi. Ispada da sam ja krivac i da sam zakuvao sve u radiju. Vidim da je on ljut jer sam neke stvari rekao, a vidim da ni tebi nije svejedno kad kažem svašta - upotpunio je svoje izlaganje Filip Car.

- Mene je ono u radiju šokiralo, tad sam se probudila - rekla je Anđela.

- Ja sa njom neću imati više komunikaciju jer je onako pričala sa Filipom, a vidim da se ni ona meni ne obraća - rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.