NOVI PODACI O RADU NIKOLIĆEVE U BUJANOVCU - oglasila se i šokirala: Tačno je da se radi o manjem novcu, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 11:19

NOVI PODACI O RADU NIKOLIĆEVE U BUJANOVCU - oglasila se i šokirala: "Tačno je da se radi o manjem novcu, ali..."

Niko nije očekivao,.

Kako kaže naša stara poslovica, ko gubi ima pravo da se ljuti, a to upravo pokazuju i različiti gledaoci Zadruge koji nisu zadovoljni pobedom Aleksandre Nikolić, pošto su navijali za neke druge takmičare. To se videlo i sinoć kada je Aleks bila gost prve emisije "Narod pita", gde je strpljivo odgovarala na pitanja gledalaca.

I dok su je mnogi hvalili, bilo je i neprijatnih poziva koji su osuli vatru na Slovenkinu ćerku.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio posebno brutalan.

- Oni dođu tu i očekuju da ćemo mi samo da ih hvalimo. Najveće uvrede Aleksandri je izrekao Filip Car. Mi smo vas pratili 24 sata. Sve smo videli. Bude u jednoj sezoni pa se tamo zaljubi, pa uđe u drugu sezonu i zaljubi se u drugog. Po meni to su labilne osobe, koje ne mogu da funkcionišu same. Meni je to strašno. Kada pričate o praznom frižideru, znači, ja sam i žena i majka razumem sve. ali ne može prazan frižider da se napuni odlaskom u Tursku, Švajcarsku ili Bujanovac. Postoji toliko drugih načina da se zaradi pošteno. Tačno je da se radi o manjem novcu, ali je barem častan i pošten - ispričala je besna gledateljka.

Podsećamo, Filip Car, ali i mnogi drugi zadrugari su često napadali Aleksandru tvrdeći, bez iznošenja konkretnih dokaza,  da se bavila najstarijim zanatom.

Šta je gledateljka još otkrila poslušajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.