NOVA POTRESNA PORUKA DUNJE ILIĆ! Poslednji put se obraćam... Nervni slom! Ja moram da nastavim.. (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA POTRESNA PORUKA DUNJE ILIĆ! "Poslednji put se obraćam..." Nervni slom! "Ja moram da nastavim.." (FOTO)

Pretužno...

Pevačica Dunja Ilić nedavno je pokušala samoubistvo, a u njenoj kući ju je našao dečko koji je odmah angažovao hitnu pomoć.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Dunja je na svu sreću preživela, a sada je rešila da se oglasi putem Instagrama, kako je rekla, poslednji put na ovu temu.

Ona je objasnila da nema psihičko oboljenje, a spomenula je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svog oca:

- Poslednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživela sam nervni slom. Nisam prva ni poslednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volela, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali neverovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi - napisala je Dunja.

Објава коју дели D'Dunia_🌛🌕🌜 (@ddunia_) дана 17. Сеп 2019. у 2:07 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.