NOVA INFO O INDI I BORBI ZA ŽIVOT Dren izvađen i vraćen, tečnost izlazi napolje, rep penkreasa upaljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 01:21

NOVA INFO O INDI I BORBI ZA ŽIVOT Dren izvađen i vraćen, tečnost izlazi napolje, rep penkreasa upaljen

Oglasila se njena sestra Edita.

Pevačica Indira Aradinović Indi oporavlja se od operacije smanjenja želuca, a o celoj ovoj situaciji, koja kako stvari stoje nije bila ni malo naivna, detaljno je pisala njena sestra Edita Aradinović

Budući da se mnogi interesuju kako se Indi sada oseća i kakvo je njeno zdravstveno stanje, to je opet otkrila Edita, koja se oglasila na Instagramu.

- Pošto me svi pitate kako je Indira, nemam pravi odgovor za vas, ali kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude bila bolje, čemu se nadamo, bićete obavešteni. Stabilno je za sada. Dren koji joj je nedavno izvađen je vraćen i tečnost koja je curela iz pankreasa i pravila haos, sad izlazi "napolje". Hvala što brinete u njeno ime, moje i u ime naše majke - napisala je Edita, a potom pojasnila:

- Rep pankreasa je još uvek pod upalom. Još jednom, hvala što brinete i imajte razumevanje da zbog celokupne situacije nećemo iznositi detalje u javnost. Nadamo se, molimo najboljem - završila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"REP PANKREASA JE JOŠ POD UPALOM... DREN JOJ JE VRAĆEN... CURI TA TEČNOST" Edita objasnila u kakvom je stanju njena sestra Indi Aradinović kojoj su se borili za život

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Pevačica Indira Indi Aradinović nalazi se na intenzivnoj nezi nakon nedavne operacije želuca, a sada je njena sestra Edita objasnila šta se trenutno dešava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.