Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 19:43

Indi progovorila o svom zdravstvenom stanju: “Sve zavisi od daljeg sleda događa!”

– Pošto me svi pitate kako je Indira, nemam pravi odgovor za vas, ali kada bude bila bolje čemu se nadamo, bićete obavešteni. Stabilno je za sada. Dren koji joj je nedavno izvađen je vraćen, i tečnost koja je curela iz pankreasa i pravila haos sad izlazi „napolje“. Hvala što brinete! Hvala svima u njeno ime, moje i ime naše majke – objasnila je Edita Aradinović o stanju svoje sestre i dodala:

– Rep pankreasa je još uvek pod upalom. Još jednom hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što brinete, i imajte razumevanja da zbog celokupne situacije nećemo da iznosimo detalje u javnost. Nadamo se i molimo najboljem.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama – Neće se zaustaviti dok ne POGINEM

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!

Podsećamo, zdravstveno stanje Indi je ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, a tokom vikenda sestre su otkrile da joj „život visi o koncu“. Iz bolnice se za „Blic“ oglasila i Indi koja je objasnila sve o svom stanju.

– Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati – rekla je u prvom mahu Indi kojoj se po glasu videlo da jedva diše, te su je tada upitali šta je uzrok teškom disanju.

Teško dišem zbog vode u plućima koju ima. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati – objasnila je pevačica. Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, rekla je za Blic:

– Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.