NOSILA JE PRLJAVE GAĆE I BILA LJUBAVNICA: Stanija i dalje besna, otkriva OVE ŠOK DETALJE o Africi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NOSILA JE PRLJAVE GAĆE I BILA LJUBAVNICA": Stanija i dalje besna, otkriva OVE ŠOK DETALJE o Africi!

Nastala svađa usred emisije.

Stanija Dobrojević sinoć je ušla u konflikt sa Sandrom Afrikom, koja je bila jedan od članova žirija na ,,Zadrugoviziji 3". Iako je prva iznela niz optužbi prema Prodanovićevoj, Stanija je nastavila da priča o pevačici i tokom današnjeg dana.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Čini se da je Staniju, iako je njena grupa odnela pobedu od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinarskog žirija, dodatno zabolelo to što Afrika njenom timu nije dala nijedan poen.

- Rekla sam sad, super je na kraju bilo Majo, ne znam kako je Zlata ranije bila. Ali je ona stvarno bila super, tako neka se i ona pokazala - započela je priču Stanija.

- Ona ubija kako peva, ali nikad nije napunila nijedan klub - izjavio je Bora o Maji Nikolić.

- Ti sad to kažeš, tamo si ćutao. Ja sam ovoj rekla, sad mi je žao što nisam bila žešća, a dala sam nula poena. Žao mi je što nisam bila rečitija, nego još ja kao da spuštam loptu. Ja nisam u muzičkom takmičenju, to me boli uvo kakvo ti mišljenje imaš o njoj. Nemaš potrebu da dok sediš sa mnom pričaš tako nešto. Ja sa njene strane nisam dobila pohvalu, ali kao lepo izgledam i mogu da budem samo igračica. Vi ni ne znate Sandru Afriku s početka. Ja dok sam išla u srednju školu, na fakultet, ona je igrala oko šipke u Rumi, izlazile su joj fotografije na internetu, ono, prljave žute gaćice. Išla po sajmovima i bila ljubavnica Kitića. Nije išla u školu, nije išla na fakultet, preko d*peta napravila karijeru, bavila se sa time, uspela je u tome - izjavila je Dobrojevićeva, a da li će se pevačica ponovo oglasiti i odgovoriti joj na ove uvrede, ostaje da vidimo.

Na snimku ispod možete pogledati kako je izgledala svađa Stanije i Afrike na "Zadrugoviziji".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.