NOĆ POSLE JAVNE PREVARE IVANA UHVAĆENA: Bleda i neraspoložena, a evo GDE se nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 17:55

NOĆ POSLE JAVNE PREVARE IVANA UHVAĆENA: Bleda i neraspoložena, a evo GDE se nalazi

Nije želela da komentariše ovu situaciju!

Zadrugari već mesecima bruje o prisnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Gledaoci su svedoci da se njih dvoje često grle i razmenjuju nežnosti.

Bilo je samo pitanje trenutka kada će njih dvoje ozvaničiti vezu. Noćas nakon žurke nisu mogli da obuzdaju strasti, te su se ljubili u krevetu do ranih jutarnjih časova.

Njegova supruga Ivana Aleksić, neadvno je skinula prezime sa svog Instagram profila, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim su osvanule i fotografije bez burme na njenoj ruci. Ivana nije želela da se oglašava za medije i da komentariše javnu prevaru repera i Tare.

Reperova porodica je kratko poručila da je u kontaktu sa Ivanom i da je ona rešila da se razvede od Ša još pre njegovog poljupca sa Tarom. Međutim, do danas niko nije znao gde je Ivana i šta se dešava u njenom životu.

Danas je Ivana viđena kako napušta salon lepote koji je u njenom vlasništvu. Izašla je oko 14 časova sa maskom na licu.

Ivana je bila vidno bleda i snuždena, nakon neprospavane noći tokom koje ju je suprug, sa kojim je već sedam godina, javno, pred milionima, prevario sa 20 godina mlađom devojkom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.