NJIH DVOJE NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Kristijan ih IZVREĐAO i poručio im da SMRDE, a onda je nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 01:40

NJIH DVOJE NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Kristijan ih IZVREĐAO i poručio im da SMRDE, a onda je nastao HAOS!

Neočekivana odluka!

Sinoć niko nije napustio Belu kuću, te su zadrugari na specijalan način danas izabrali vođu. Izglasali su da ovonedeljni vođa bude Kristijan Golubović, a on je večeras imao zadatak da izabere potrčke.

- Ja neću raditi stereotipno da podižem sve ljude, ja to ne želim i ja se osećam loše kada meni kažu da ustanem. Ovo je šou i zezamo se, hteo sam da stavim Aleksandru i Cara, ali mislim da Miljana i Zola jedini mogu da se slože i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se rokaju, oni imaju emocije. Osetio sam tamo onaj smrad i oni su za tamo - rekao je Kristijan.

- Bila su dva momka kada sam ja vršio nuždu, i ja jesam rekao da sve otpada kada Zola dođe od smrada. On roka, i je ne mogu da shvatim kako on može da bude sa ovom - rekao je Kristijan.

- Ko je on da kaže sa kim ja trebam da budem, ja uvek mirišem i menjam veš, ja ne znam kako on može da vređa jednu devojku i kada me vređa on priča o sebi - rekla je Miljana.

- Ako neko može nju da voli i da bude sa njom, meni je to nemoguće ona je mentalno zaostala i obolela - dodao je Kristijan.

- Mene izbor potrčka nije pogodio, ali to što priča kako sam ja mentalno obolela i dira me u fizički izgled mi smeta, a u pabu mi priča drugu priču! - rekla je Miljana.

- Ja nisam čuo nikada niti mi je on rekao o njoj, ali mi nije rekao! Kada on meni priča, a to što priča kako se ja osećam neka mi p*puši k*rac, a što se tiče izbora to što smo ona i ja imali to je bilo iz ljubavi i mene ne zanima što kažete da je u pitanju kićanović! Ne sviđa mi se što sam sa njom u izolaciji, ali ću se izboriti i ja sam sa njom bio iz ljubavi, a da se pomirimo to bi bio moj poraz - rekao je Zola.

Kako pravila nalažu, Miljana i Zola će večeras napustiti Belu kuću i spavaće u sobi za izolaciju sve do petka kada će zadrugari odlučiti koga će nominovati za izbacivanje.

Za omiljenu osobu Kristijan je izabrao Zvezdanu Stevanović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.