NJENO PONAŠANJE JE ULIČARSKO Mensur bez blama PONIZIO Mininu majku! UDARIO tamo gde je NAJVIŠE boli

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 13:41

"NJENO PONAŠANJE JE ULIČARSKO" Mensur bez blama PONIZIO Mininu majku! UDARIO tamo gde je NAJVIŠE boli

Iskren kao i uvek.

U snoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" Mensuru Ajdarpašiću je postavljeno pitanje: "Zašto Minu nazivaš uličarkom i tako aludirao na njenu prošlost, gde je Minina mama zakazala u vaspitanju?"- glasilo je pitanje od strane novinara.

- Tačno, pitanje je na mestu. Ja sam tako bahat u raspravama, mnogo gore stvari sam joj ja rekao. Smatram da je njeno ponašanje u njenim rastrojstvima uličarsko ponašanje. Ne znam ko je tu kriv, ili je do Mine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili je do njene majke. Mislim da je trebalo da je uči više nekim moralnim kodeksima, da vreduje prave stvari. Mislim da je kod nje poremećen sistem vrednosti, oko tih stvari mi imamo problem. Mina kaže da ona nije slušala to što joj se pričalo kada je trebalo - govorio je Mensur.

"Kako ćeš se ponašati prema Mininoj majci kada izađeš iz rijalitija?" - glasilo je potpitanje.

- Dobro veče, dobar dan, doviđenja. Majka je majka, naravno da ću se pozdraviti sa njom. Dematovaću je da sam manipulator, da se igram sa njom, da sam je ja upropastio, nisam je ja upropastio, ona je upropastila samu sebe. Možda čak neću ni imati komunikaciju sa njom, najverovatnije nećemo imati komunikaciju - smatrao je zadrugar.

"Šta radiš sa Minom kada se iz aviona vidi da te više ne ineresuje i da si se ohladio?" - još jedno pitanje bilo je upućeno Ajdarpašiću.

- Ona je jedno vreme bila u depresiji, nije mi se takva sviđala, neke stvari je počela naglo da mi zamera, čudno da se ponaša, nisam mogao da je izvučem iz toga, izgubila je volju za svim, izgubila je volju za ljubavlju, nije ljubav ležanje u krevetu. Tada mi je svega bilo preko glave, izgubio sam snagu da se borim za to. U poslednje vreme se povratila, ona je meni sada okej, ona se povratila, normalno funkcioniše - započeo je svoje izlaganje Menur, pa nastavio:

- Nikada nisam rekao da Minu ne volim, da su se ugasile potpuno emocije, da je ne volim kao što sam je ranije voleo i dalje stojim iza toga. Ona ne može da podnese, ja sam hteo da se rastanemo zbog tih nekih stvari, ali meni nimalo nije prijatno da gledam nekoga kako glumi sve. Penje se na krovove, gubi honorare, pravi haos. Šta da radim ja, ona kada ode, kažem joj pre toga lepo, ali ona ne sluša. Sada mi je fino sa njom, izašla je iz depresije, ponaša se normalno - objašnjavao je Mensur.

"Da li se pribojavaš reakcija tvoje porodice kada izeš iz rijalitija, ako i to da će te dočekati "Porše"? - glasilo je još jedno pitanje predstavnika sedme sile.

- Ko želi, neka me dočeka, ja se ne plašim. Nije bitno da li je Porše ili lambordžini, ja se ničega ne plašim. Da li će me brat grditi, naravno da hoće, znamo šta moj brat misli, za mamu ne znam, na to sam spreman, od toga se ne bojim - završio je izlaganje zadrugar.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.