NJEMU I NJEGOVOJ PORODICI! Nakon vesti da ju je Bilal IZBACIO IZ KUĆE, oglasila se Maja i potvrdila RASKID

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:11

"NJEMU I NJEGOVOJ PORODICI!" Nakon vesti da ju je Bilal IZBACIO IZ KUĆE, oglasila se Maja i potvrdila RASKID

Oglasila se i potvrdila raskid!

U medijima je odjeknula vest da su se Maja Marinković i Bilal Brajlović posvađali, što je potvrdila činjenica da je Maja izbrisala sve zajedničke fotografije sa njim na društvenoj mreži i uklonila ga iz liste pratilaca.

Potom su mesiji objavili i da je navodno Bilal Maju izbacio iz kuće, a sada se oglasila Marinkovićeva i potvrdila da se nalazi u Beogradu:

- Ne bih preterano komentarisala tu temu, ja sam trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu. On je dobar dečko, ne želim ništa loše da kažem za njega, ali mi smo dva sveta, nismo se pronašli u nekim stvarima, ne bih ulazila u detalje.

- Svakako da ne postoji zla krv između nas, ipak mi živimo dosta drugačije živote, i ovako je najbolje za oboje. Želim mu sve najbolje, njemu i njegovoj porodici - rekla je Maja za Pink.rs.

Podsetimo, Maja i Bilal su nakon rijalitija Zadurga ponovo stupili u ljubavni odnos te čak i iznajmili stan u Sarajevu, međutim ipak se nešto izjalovilo.

Spekuliše se da je nedavna izjava Brajlovića protiv televizije Pink bila kap koja je prelila čašu, te da je tada njihova veza krenula nizbrdo.

O tome šta je Bilal rekao kada je Maja napustila emisiju "Narod pita" POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.