NJEGOV SIN JE IŠAO U ŠKOLU NA VRAČARU GDE SE DOGODIO POKOLJ - Karamela se oglasio, poznavao je i domara

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 09:54

NJEGOV SIN JE IŠAO U ŠKOLU NA VRAČARU GDE SE DOGODIO POKOLJ - Karamela se oglasio, poznavao je i domara

"Moje iskreno saučešće svim porodicama nastradalih."

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio juče kada je maloletni učenik K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost koja će trajati od petka do nedelje zaključno sa ovim danima.

Ovim povodom oglasio se i Goran Stojićević Karamela čiji je sin svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << išao u tu školu, te dodao i da je poznavao čak i pokojnog domara Dragana.

- Moje iskreno saučešće svim porodicama nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke od njih kao i divne nastavnike. Upoznao sam i čoveka iz obezbeđenja kada mi je sin išao u tu školu - napisao je Goran na Instagramu i dodao:

- Danas se molim za sve žrtve iz OŠ Vladislav Ribnikar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.