NIŠTA OD VENČANJA ALEKS I CARA: Nikolićeva se oglasila i potvrdila - ovo je razlog poražavajuće odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:12

NIŠTA OD VENČANJA ALEKS I CARA: Nikolićeva se oglasila i potvrdila - ovo je razlog poražavajuće odluke

Sada su se svi zabrinuli...

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", progovorila je za medije o izjavama pojedinih izvora koji za domaće medije tvrde da Filipu Caru i njoj već neko vreme ne cvetaju ruže.

Često je na meti oprečnih komentara, alis ada je odlučila da progovori na aktuelne teme i napokon stavi tačku na razne spekulacije koje kruže medijima i socijalnim mrežama.

- Kao i svi, i mi imamo neke rasprave i svađe oko nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari, neću lagati, ali nemamo neke rasprave zbog kojih bismo prekidali naš odnos. Apsolutno o svemu razgovaramo i non-stop smo zajedno, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bismo se odvajali i raskidali - objasnila je Aleks, a na pitanje kad će svadba, budući da su se ona i Filip verili u "Zadruzi" imala je spreman odgovor.

- Iskreno, ne znam, za sada nismo ništa planirali. Druge stvari su nam trenutno prioriteti, malo nas je uhvatila realnost, moramo rešavati neke probleme. Imamo vremena, zajedno smo, ja bih volela da to bude što pre, ali šta je tu je, videćemo - zaključila je Aleks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.