NISMO NI SADA BLISKI: Miljković OTVORENO o odnosu sa Anabelom! Ona je videla da to tako treba...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISMO NI SADA BLISKI: Miljković OTVORENO o odnosu sa Anabelom! "Ona je videla da to tako treba..."

Tašta je tašta...

Pre samo nekoliko dana u jednom salonu lepote ekipa emisije "Premijera" srela je pripadnike domaće javne scene, a na stolu za masažu primetili su i učesnika druge sezone "Zadruge", Marka Miljkovića koji je došao sam bez svoje devojke Lune Đogani.

- Masiram nekada ja Lunu, masira ona nekada mene... Uglavnom smo jedan - jedan, ali treba ići na onu pravu masažu. U Egiptu je bila baš dobra masaža - rekao je Marko.

Lunina majka, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anabela Bukva nedavno se razvela od Andreja Atijasa, a pred kamerama "Premijere" Marko je odlučio da prokomentariše ovu situaciju.

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 7. Окт 2019. у 10:18 PDT

- Jednostavno ona je videla da to tako treba da bude... Krenulo je u tom smeru, ka razvodu... I okej... Ja nemam šta drugo da kažem, nego da je podržavam u tome što je ona naumila. Nismo mi ni sada preterano bliski da ja mogu da je savetujem i specijalno da joj pomognem - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GAGIJA DIREKTNO PITALI: Anabela se RAZVELA, da li bi ponovo bio sa njom? Odgovor ŠOKIRAO SVE! Uznemirio sam se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Đogani odgovorio bez razmišljanja!..U toku protekle noći u "Zadruzi" su na programu bila "Pitanja gledalaca", a zaGagija je stiglo pitanje da li bi ponovo bio sa svojom bivšom suprugom, Anabelom, sada kada se ona razvela od svog supruga Andreja Atijasa...- Ja sam imao video-poziv sa Lunom i ona je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.