NISAM SE RAZVELA OD DEJANA! Dalila USTALA i šokirala prisutne ODGOVOROM, najavila VELIKU PROMENU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 02:58

"NISAM SE RAZVELA OD DEJANA!" Dalila USTALA i šokirala prisutne ODGOVOROM, najavila VELIKU PROMENU!

Boluje od amnezije ili zna nešto što publika ne zna?

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi Milan Milošević. Sledeće pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Zaklela si se u oca svog da nećeš prilaziti Dejanu i da ti je u cilju da mu ide dobro, a sve suprotno radiš? Ko si ti u stvari? - pročitao je voditelj pitanje.

- Niko i ništa, moja je greška što sam mu prišla. Ne osećam se dobro, nisam se spremila, nisam znala da će biti emisija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne mogu da se setim kad sam se zaklela, danas sam imala razgovor i mislim da je najbolje da se sklonim od sveg, povučem i da raščistim sama sa sobom. Desiće se sve to vremenom. Nisam bila svesna svega, ali postajem polako i shvatila sam da moram da stanem na loptu. Moram da gledam sebe jer sam iz najboljih namera sebe pravila najlošijom. Trudila sam se na sve moguće načine da budem u redu, ali eto. Danas sam od njega od prvi put doživela da mi je opsovao majku i oca... - odgovorila je Dalila.

- Jesam, ali nisam čula da oni žive nakon svega u istom prostoru - odgovorila je.

- Da li si čula da nekada i ostanu sami? - dobacio je Karić.

- Nisam se ja razvela od Dejana, nego sam se zaljubila u Cara i desilo se. Ali vreme će promeniti sve i to će biti uskoro. Izgubila sam svest o svojoj jačini, pogubila sam se. Ne znam gde bijem. Ne mogu da slušam sve te njegove priče, ali kad shvatim šta sam uradila, shvatim da treba da ćutim - govorila je Dalila.

Pogledajte sve u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.