NIKOLINA JE BUDALA! Miša Grof bljuje vatru nakon što je izjavila da joj je njegov pokojni sin bio neveran

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 18:13

"NIKOLINA JE BUDALA!" Miša Grof bljuje vatru nakon što je izjavila da joj je njegov pokojni sin bio neveran

Istoričar je preminuo iznenada, u maju prošle godine.

Voditeljka Nikolina Pišek u maju prošle godine iznenada je izgubila supruga, Vidoja Ristovića koji je preminuo, a Nikolina je tek nedavno otvorila dušu i otkrila javnosti detalje braka kao i svoj šok kada je saznala za suprugovo neverstvo.

Ona je istakla da je u braku bila verna i lojalna, te da nije ni sumnjala da je njen suprug neveran, a kako su pokazali obdukcijski nalazi, u trenutku kada je umro sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila ženska osoba.

- Istina je da je manje više sve što je napisano istina. To me je iznenadilo. Ja sam bila verna, a nisam pretpostavljala da je on neveran. Po obdukcijskom nalazu bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu. Zaboravila sam kako se ona zove, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim. Moj svekar je to formulisao kao masaža. Ne znam ni da li je zaista ta ženska osoba bila prisutna jer je sve jako čudno. Uglavnom, nalaz je pokazao da je umro od miokarditisa - rekla je Nikolina.

Voditeljka je istakla i da je sa porodicom svog pokojnog muža bila u lepim odnosima, kao i da sa njegovom majkom više nema nikakav kontakt, ali i da se njen svekar Miša Grof mešao u njihov brak.

- U to vreme sam bila sa Vidojevom majkom u kontaktu, a danas nisam ni sa jednim članom svoje bivše porodice. Ja kada sam se udavala sam naivno verovala da se udajem za sina, a ne za oca. Svi imamo neke čudne situacije u prodicama i ne moraju sve porodice biti prisne i povezane. Nas dvoje smo imali svoj život u koji se oni nisu uplitali. Doduše nisu ni imali želju da se upliću. Ali da, sa njegovom majkom sam imala neke normalne odnose koji sad to više nisu - rekla je ona u emisiji "Skip or Beep".

Miša je na ovu izjavu odgovorio u svom stilu:

- Nikolina je budala! Nikad se nisam u životu mešao u njihov brak, nisam ni čuo ni video šta je ona ponovo izjavila. Bivša snajka mi je... Daleko bilo - besno je poručio Miša Grof.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.