NIKO NEĆE OSTATI ZAJEDNO Predviđanja AKTUELNIH VEZA u Zadruzi - Bolesni klovnovi ŽELJNI PAŽNJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 15:05

"NIKO NEĆE OSTATI ZAJEDNO" Predviđanja AKTUELNIH VEZA u Zadruzi - "Bolesni klovnovi ŽELJNI PAŽNJE!"

Bomba.

Peta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga", postala je glavna tema čitavog Balkana. Turbulentni ljubavni odnosi, raskidi, razvodi braka, mnogobrojne afere, suze i lomljave samo su deo dešavanja ove brutalne sezone. Ipak, emocije u Beloj kući su postale tema broj jedan, razvod braka Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića šokirao je sve gledaoce, njena veza sa Filipom Carem podelila je publiku na dva dela, a pojedine rasprave ovih ukućana su pokorile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve društvene mreže. Ljubavni brodolomi konstantno su na trend listi jutjuba, a u trenutku kada Aleksandra Nikolić stupa u vezu sa Dejanom nastaje dodatna drama zbog koje ceo region mesecima ne spava.

"Zadrugarskim sapunicama" nema kraja, pored najkomentarisanijih parova, milioni su svedoci i ostalih burnih ljubavi. Pevač Nikola Grujić Gruja u rijaliti je ušao kao oženjen, ali samo par dana nakon početka pete sezone, on odlučuje da učini javnu preljubu i zavede Milanu šarac Mimu - zbog njene ljubavi, bio je spreman da zaboravi na suprugu Ljiljanu i dve ćerke koje ima sa njom. Dok je MC Aleks odlučila da promeni s*ksualno opredeljenje i samo 16 dana nakon početka boravka u Beloj kući započne tajnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

Portal Pink.rs je stupio u kontakt sa pevačicom koja važi za jednu od najiskrenijih na našem estradnom nebu, Majom Nikolić. Ona nam je ispričala svoje mišljenje o ljubavnim parovima koje prati cela nacija.

Prvi par koji je na meti jeste i par koji ima najturbulentniju vezu koja je obeležena skoro svakodnevnim raskidima i pomirenjima, to je veza Dalile Dragojević i Filipa Cara, a evo šta Maja misli o njima:

- Dalila i Car su klovnovi koji su bolesno željni pažnje i kadra i sve rade da bi se do poslednjeg dana pisalo i pričalo o njima. Gaze preko mrtvih. Smučili su se i Bogu i narodu. Tu nema ljubavi, samo ih vezuje bolest jer su oboje za psihijatriju. Kad budu izašli sigurna sam da će narod znati kako da ih dočeka i iznenadiće se koliko su gadni i neomiljeni u narodu. Filip je jedino bio zaljubljen i jos uvek je zaljubljen u Maju Marinković. To je jedina i najjača ljubav u rialitiju. Sa Dalilom je zbog para i trpi je zbog plasmana i para, a ne moze da je gleda ocima. Naravno da neće biti zajedno kad izadju ni u ludilu, a Maju će kontaktirati čim izadje. Ne verujem da će mu Maja oprostiti, ali od nje zavisi da li će biti u vezi napolju. Svakako, Car je ološ i bruka za svakog muskarca i ne bih savetovala Marinkovićevu da bude sa njim. Istovremeno Dalila je bruka za ženski rod i žalim je koliko je nisko pala tako sto je prodala i sebe i svoj brak i pravu emociju koju je imala od Dejana. To nikad više neće naći. I to govori koliko je glupa. Jer se pare potroše, a obraz ostaje za ceo život. Nikada više neće naći nikog da je voli i poštuje kao što je voleo Dejan.

Dejan Dragojević je doživeo emotivni slom gledajući svoju, sada već bivšu, suprugu Dalilu u ljubavnom zanosu sa Carem. Njegove suze, lomljenje i bacanje u bazen gledali su svi. Zanosna plavuša koja mu je pomutila razum jeste Aleksandra Nikolić, uz koju je preživeo najteže dane tokom boravka na velelepnom imanju. Ipak, Maja Nikolić ne veruje u njihovu ljubav, evo kako izgleda ova veza iz njenog ugla:

- Dejan i Aleks nisu jedno za drugo po mom mišljenju. To je rialiti veza i ne verujem da će opstati kada izadju ali ne mora da znači da sam u pravu. Sigurna sam da se Dejanu svidja Aleks ali ona ima puno mana i glupa je i nije za rialiti jer je naivna i svi drugi imaju uticaj na nju. Prosto je nezrela. Ima ljubavi izmedju njih dvoje ali ona mnogo mora da radi na sebi, puna je strahova, nesigurna je i nezrela. Vreme će pokazati koliko to Dejanu odgovara.

Kao što smo napomenuli gore u tekstu, razvod braka Nikole Grujića Gruje podigao je veliku prašinu, njegova afera, a kasnije i veza sa Milanom Šarac Mimas nekoliko puta je doživela krah, ali na inicijativu pevača, oni su svaki put obnovili svoju ljubav. Maja Nikolić ne opravdava čin javne preljube, pa za njih dvoje ima ove reči:

- Mima i Nikola su bezveze priča. On je ego manijak i samo želi da se sve vrti oko njega, on je osoba koja je zaljubljena u samog sebe. Mima je to shvatila i zato ga je šutnula. Dečko je budala. Da li će biti napolju, to je nebitno jer svakako to nije dugotrajna veza. Ne odgovaraju jedno drugom. Jednostavno sapatnici (namerno kažem sapatnici, a ne saputnici, u rialitiju).

Mina Vrbaški je svojim ulaskom u "Zadrugu" totalno poremetila emocije Mensura Ajdarpašića, nakon čega on odlučuje da raskine sa Milicom Veselinović i totalne se udalji od svih devojaka u kući. Vrbaški je ubrzo uplovila u emotivnu vezu sa Matejom Matijevićem, ali ni kod njih nisu cvetale ruže u odnosu, te su zbog sujete i ega koji se probudio u Matijeviću raskinuli, ali su se dogovorili da nastave da vode ljubav kada to požele. Maja Nikolić, kao i uvek surova na jeziku prokomentarisala nam je i ovu vezu:

- Mateja i Mina, šta reći. Se*s kombinacija, Mina je zaljubljena u njega kao i u svakog svog bivšeg ali Mateji je ona samo se*s kombinacija da mu brže prođe vreme u rialitiju. Mislim da je Mateja ne poštuje i tu je jednostrana ljubav. Mina jeste uticala na Mensura i zato Milica i on nisu zajedno ali svakako je njihov odnos bolestan i uopšte nisu ni bili jedno za drugo. Mensur je ipak zaljubljen u Minu i ona ga više privlači nego Milica. Nema tu ljubavi jer je to zavisnička i psihopatska veza.

Veza koja je uzdrmala ceo region je veza Jovane Tomić Matore i MC Aleks koje su krile svoju vezu od prvog meseca pomenutog rijaliti šou programa. Njihov odnos je bio jako prisan sve do trenutka kada je Bajićeva odlučila da prizna sve i kaže da su njih dve bile u tajnoj vezi, ali da ona zbog porodice to nije smela da prizna. Maja Nikolić je priznala da joj je žao Tomićeve u ovom odnosu i da misli da je Bajićeva sve vreme samo gledala sebe, a evo šta još kaže:

- MC Aleks je iskoristila Matoru zarad kadra i da bi se pričalo o njoj. Matora je dobra osoba, a MC Aleks ne. Nikada tu nije bilo ljubavi sa strane MC Aleks iako se Matora zaljubila. Žao mi je Matore u tom odnosu. MC Aleks ništa nije dala u rialitiju i nezanimljiva je. Meni je Matora zanimljiva i kad je sama - izjavila je pevačica Maja Nikolić za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.