NIKO NE REAGUJE! MALTRETIRANJE, MUČENJE I UBIJANJE! Trudna Luna PANIČNO APELUJE: Poziva na ZAKON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 15:22

"NIKO NE REAGUJE! MALTRETIRANJE, MUČENJE I UBIJANJE!" Trudna Luna PANIČNO APELUJE: Poziva na ZAKON!

"Gadi mi se sve!"

Luna Đogani, bivša učesnica "Zadruge" i pobednica prve sezone objavila je na svom Instagram profilu javni apel, te navela da je jako besna zbog nebrige o životinjama, pogođena vešću o smrti jednog psa.

Ona je napisala Instagram stori, te podelila svoj bes.

- Živim u državi monstruma. Uzimaju pse da ih maltretiraju, ubijaju i muče. Gadi mi se sve. Nikakav zakon, nikakva promena godinama. Ovo u državama gde postoje zakoni i neki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << red ne može da se desi. - napisala je Luna, pa dodala:

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Ne možeš da vidiš na ulici napuštenu životinju, a kamoli da ga neko zlostavlja i ubija, a da ga neko zlostavlja i ubija, a da niko ne reaguje! Fuj fuj fuj - napisala je trudna Luna koja u narednom periodu opčekuje porođaj sa devojčicom, koju očekuje sa svojim verenikom, Markom Miljkovićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.