NIKAD NISAM U POTPUNOSTI ZADOVOLJNA! Kaća progovorila o UDAJI, a uz OVU PESMU vadi NOVAC u kafani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 09:10

"NIKAD NISAM U POTPUNOSTI ZADOVOLJNA!" Kaća progovorila o UDAJI, a uz OVU PESMU vadi NOVAC u kafani!

"Moji bližnji me to više ne pitaju."

Pevačica Katarina Živković vredno je radila na sebi i dovela je svoju liniju do savršenstva.

Iako trenutno izgleda bolje nego ikada atraktivna pevačicaa priznaje da sobom nikada u potpunosti nije zadovoljna.

- Ja sam samoj sebi najveći kritičar. Moram da priznam da sam izuzetno realna kada je moj izgled u pitanju - rekla je Kaća za "Alo" i dodala da nije zadovoljna.

- Na sebi bih promenila dosta toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer kao i većina žena, nikada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam. Neću vam reći šta bih prvo korigovala da neko onda ne bi obratio pažnju na to što mi smeta. To bih učinila isključivo zbog svog unutrašnjeg mira, svoje sigurnosti, samopouzdanja... - objašnjava Kaća

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Živkovićeva o privatnom životu nerado govori, a kako kaže, najviše joj smetaju priče o udaji.

- Nije strašno pitati nekoga koliko ima godina, ali što se tiče ličnih stvari kao što su udaja, rađanje dece, to su neumesna pitanja. Srećom, moji bližnji me to više ne pitaju jer znaju moj stav - rekla je Kaća.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Temperamentna Leskovčanka obožava pesmu i kafanu u koju, kako kaže, često odlazi. U džepu nema zmiju, pa se kolege muzičari ovajde svaki put kada im je ona gost.

- Najčešće naručujem pesmu "Sedam te dana čekam ja", jer uz nju uvek vadim novac i častim muziku. Nijedna me ne razneži i ne pogodi kao ta numera - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.