NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Ša otkrio ISTINU o svom BRAKU sa Ivanom - Probali smo, ali ne IDE NAM...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Ša otkrio ISTINU o svom BRAKU sa Ivanom - Probali smo, ali ne IDE NAM...

Otvorio se.

Nenad Aleksić Ša svakodnevno govori koliko voli svoju suprugu Ivanu i koliko je srećan sa njom, a danas je u razgovoru sa Jelenom Krunić i Lazarom Jeremićem otkrio da i pored velike ljubavi, nažalost on i Ivana imaju jedan problem u braku.

OVO STE MISLILI DA NIKADA NEĆETE VIDETI! Luna uradila nešto što je ZGRANULO SVE! Zar i to zbog LJUBAVI?!

Zadrugarka je RODILA SINA SA 15 GODINA! Posle razvoda je napustila selo, a dete je ostalo SA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OCEM

- Radimo na bebi, ali nam ne ide. I rekao sam brate, ako nam ne bude išlo, pa šta? Postoji sad veštačka oplodnja. Svi moji su dobili decu, prijatelji, drugarice, svi. Moj burazer ima dvoje dece. Ali smo se dogovorili, i da ne možemo da imamo dete, ako nismo kompatibilni, mi se nećemo razdvojiti zbog toga, nismo u tom fazonu, imamo oko nas puno dece - priznao je Ša.

GORKE SUZE JOJ KVASE LICE! Svi zadrugari se okupili zbog žurke, ali ONA - gotovo, ide NAPOLJE!

Pogledajte rezultate

Jelena i Lazar su ga sve vreme podržavali i šalama pokušavali da mu olakšaju, a kako je njhov razgovor izgledao pogledajte na snimku:

DAVIDOVA MAJKA NIKAD SUROVIJA! Otkrila OVO o Ani Korać, a onda napala i Davida!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.