NIJE SVE KAKO TREBA... Rasta se POVUKAO IZ JAVNOSTI i nema ga na društvenim mrežama, ovo je RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 22:53

"NIJE SVE KAKO TREBA..." Rasta se POVUKAO IZ JAVNOSTI i nema ga na društvenim mrežama, ovo je RAZLOG

Zahvalio se publici na razumevanju!

Repera Stefana Đurića Rastu, kao i ceo narod, potresla je situacija koja se događa u Srbiji.

Nakon masakra u školi "Vladislav Ribnikar" i drugog, koji se dogodio u okolini Smedereva, kada su strada brojna deca i ljudi, pevač je odlučio da se povuče iz javnosti.

Pre dana žalosti saopštio je da se neko vreme neće oglašavati, a danas je, iako je izašla njegova nova pesma sa Teodorom Džehverović, objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da smatra da i dalje nije vreme da se ponašao kao da je sve kako treba i da će još neko vreme biti na pauzi.

- Instagram storija još uvek nema, jer u mojoj zemlji nije baš sve kako treba. Hvala na razumevanju. Volim vas - poručio je reper i zahvalio se svojoj publici na razumevanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rasta se povukao iz javnosti, a sada je otkrio razlog zašto: Nije sve kako treba

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2023, 20:32

Reper Stefan Đurić Rasta proteklih nedelja nija aktivan na društvenim mrežama. Rastu su, baš kao i celu Srbiju, pogodile tragedije koje su se desile proteklih nedelja u našoj zemlji. Nakon masakra u školi „Vladislav Ribnikar“ i drugog, samo dva dana kasnije u okolini Mladenovca i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.