NIJE ŠTEDEO REČI! Miljković komentarisao bivšeg dečka svoje devojke, pa rekao da je Luna... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 01:25

NIJE ŠTEDEO REČI! Miljković komentarisao bivšeg dečka svoje devojke, pa rekao da je Luna... (VIDEO)

Opleo po Radanoviću!

"Da li se plašiš da nešto ne uradiš pogrešno i da li ti je krivo što u vezi moraš da se osećaš isprogramirano?" - glasilo je pitanje novinara za Lunu Đogani.

- Pa da. Marko je svašta juče rekao, nemam nikakve ultimatume. Mi smo juče imali najdužu svađu u životu, trajala je pet sati, sve i svašta smo izgovorili i što mislimo i što ne mislimo. Smatram da ne bi trebalo da postoje mnogi uslovi. Stvari koje meni smetaju, on ne radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam razmišljala šta njemu smeta, nema nikakvih uslova, niti sam ja programirana. Rekao je to, ali to zaista ne radi. Jedina stvar koju sam ja rekla da više neću raditi je da više ne komentarišem svoje bivše veze - rekla je Luna.

"Koje je tvoje mišljenje zašto je Marko toliko alegičan samo na pomen Slobinog imena? Da li misliš da sumnja da si Slobu volela više od njega?" - glasilo je potpitanje Đoganijevoj.

- Mislim da je potpuno drugi razlog, ali neka on sam odgovori. Što se tiče moje ljubavi prema Marku, mislim da je on tu potpuno siguran, tu nema apsolutno sumnju. Ja kada volim, ja se dajem milion posto, ne mogu da uđem sa drugom osobom, kada sam i dalje zaljubljena u drugu, imala sam ja razmak između veza. Mene niko ne može da ubedi koga ja volim više, mene niko ne može da ubeđuje - govorila je zadrugarka, a Marko je izneo svoju stranu priče.

- Vezano za te neke ultimatume, naravno da tako ne mislim. Naravno da sam mnogo puta rekao nešto, pa porekao. Pokušavao sam na sve moguće načine da joj kažem da mi sve to smeta. Ako je završila te neke veze, nema potrebe da se pominju. Smeta mi pomen o svakom njenom bivšem dečku, da se potežu neke stvari, da se Luna vraća u prošlost. Luna bi trebalo da razmišlja samo o budućnosti, nema potrebe nikome da se pravda, niti da objašnjava, uradila je šta je uradila, a ona ima dodatnu potrebu da objasni gledaocima, u toj situaciji ona mene bocne, nije to prvi, već stoti put. Okej, imaju ljudi pravo da misle da je ljubomora, nije prirodno da se u vezi priča o bivšim ljubavima. Kada komentariše te neke situacije, samo sebe srozava i dodatno stavlja ulje na vatru, a nema potrebe za tim - objasnio je Miljković.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.