NIJE SKIDALA OSMEH SA LICA! Marko Miljković HVALIO Anabelu, Luna upijala svaku reč! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 03:08

NIJE SKIDALA OSMEH SA LICA! Marko Miljković HVALIO Anabelu, Luna upijala svaku reč! (VIDEO)

Palo pomirenje!

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras u Šiša baru ugostio i Lunu Đogani i Marka Miljkovića, koju su se prvo osvrnuli na sinoćnu spektakularnu "Zadrugoviziju".

- Prezadovoljna sam, bilo mi je zadovoljstvo da sa njom nastupam. Sudbinski je bilo. Vidim da joj pobeda mnogo znači. Stvarno izgledamo kao dve sestre, imamo ludačku energiju - rekla je Luna.

- Univerzum vas je spojio. Baš su imale posebnu energiju, spoj iskustva i harizme. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gagi i ja bismo se uklopili dobro - dodao je Marko.

- Ako uđete u "Zadrugu 4" - našalila se Đoganijeva.

- Žao mi je zbog nekih stvari, da vratim vreme, neke stvari bih drugačije uradila. Da mi je neko rekao da sa majkom nekada neću da pričam... Drago mi je da je sve okej, biće sigurno okej, uskoro idemo kućama. Jedna je majka. Komentari svih članova žirija su me iznenadili, svima je bio fokus da je porodica svetinja i da se držimo zajedno. Meni jeste ceo život porodica bila svetinja, ali su se ovde izdešavale neke stvari - govorila je Luna.

- Što se Anabele i mene tiče, nije niko ništa prešao, još uvek smo na distanci, ali ne oseća se negativna energija između nas, nema nekog podbadanja. Meni odgovara ovo stanje. Šta će se desiti u budućnosti, ne mogu da preciziram. Oboje smo specifični, oboje ćemo teško preći preko nekih stvari. Ne mogu da nazovem ovo nekim primirenjem, ali sam zadovoljan trenutno - dodao je Miljković, a onda su progovorili o večerašnjoj proslavi mesečnice.

- Ermina mi je dosta pomogla, ja nisam taj romantik, hvala njoj na svemu na svemu što je učinila za mene - govorio je Marko.

- Marko nikad nije slavio te mesečnice, ja sam to izmislila - dodala je Luna.

- Godinu dana i pet meseci. Trebalo je i ranije to, u ovakvim uslovima to znači. Posle godinu i po dana sam skontao da je to trebalo ranije, to sam skontao. Ja sam kriv - istakao je Miljković.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.