NIJE PROGANJALA SAMO PEVAČE: Isplivali nepoznati detalji o Miljani Kulić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 00:30

NIJE PROGANJALA SAMO PEVAČE: Isplivali nepoznati detalji o Miljani Kulić!

Ona otkrila sve!

Pevačica Milena Ćeranić je prokomentarisala nedavni sukob Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, te je otkrila da je fascinirana jednim potezom popularne rijaliti učesnice.

Poznato je da je svojevremeno Miljana potezala šolje, čaše, ali i štiklu na učesnike rijalitija, a sada je Milena otkrila da je Kulićeva čak zvala i njene koleginice.

- Fascinirana sam Miljaninom preciznošću kad je u pitanju gađanje šoljom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je genijalna. Mikica je genijalna. On je prska vodom i prska vodom... Ne znam kako tu iko može bilo šta da trpi, ali kad je uzela šolju i gađala ga... Ne daj bože da se nije pomerio, dobro izbegava udarce - rekla je Milena i dodala da je Kulićeva proganjala i njene pojedine koleginice.

- Miljana je bila poznata u mojim krugovima kao neko ko je proganjao pevače, znala je da zove moje koleginice, ali mene nikada. Nisam joj bila zanimljiva. Ja sam menjala broj telefona, samo zbog tuđeg mira, ne zbog svog - otkrila je pevačica u emisiji ''Pitam za druga''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.