NIJE MU IZREČENA ZABRANA, ON JE OTIŠAO NA MORE, A JA U BOLNICU! Šavija promenila advokata - otkrila sve propuste u slučaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 10:53

"NIJE MU IZREČENA ZABRANA, ON JE OTIŠAO NA MORE, A JA U BOLNICU!" Šavija promenila advokata - otkrila sve propuste u slučaju

Donela je važnu odluku!

Starleta Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je navodno pretukao. Bivši zadrugar je zbog ove prijave proveo skoro mesec dana u pritvoru.

Stefan je pušten na slobodu nakon što je Nataša dala izjavu. Trenutno se vodi spor i obe strane treba na sudu da dokažu šta se tačno dogodilo sporne noći.

Prema Natašinoj izjavi, Stefan je nju navodno pretukao na jednoj svadbi na kojoj su zajedno bili gosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šavija je potom objavila snimke na kojima se vidi da je zadobila povrede u predelu lica i da joj je polomljena jagodična kost. Nataša je imala nekoliko operacija, a s obzirom na to da se situacija zakomplikovala, oporavak je još uvek u toku.

Šavija se sada oglasila na društvenim mrežama i otkrila da je odlučila da promeni advokata jer nije bila zadovoljna na koji način je prethodni branilac pristupio slučaju.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Hvala novom advokatu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama - napisala je Šavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.