IMA VIDEO GDE PRIZNAJE! Šavija zagrmela nakon Karićevog napuštanja zemlje - Jadna mu majka, ima dijagnozu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 19:31

"IMA VIDEO GDE PRIZNAJE!" Šavija zagrmela nakon Karićevog napuštanja zemlje - Jadna mu majka, ima dijagnozu

Nataša neće stati dok ne dokaže Stefanovu krivicu!

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg takmičara "Zadruge", Stefana Karića da joj je naneo telesne povrede na jednoj svadbi, na kojoj su zajedno bili gosti. Šavija navodi da joj je Stefan polomio jagodičnu kost. Ona je operisana, a s obzirom na to da joj se stanje zakomplikovalo, ona se i dalje oporavlja.

Karić je skoro mesec dana proveo u pritvoru, a potom je pušten da se brani sa slobode. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefan i Nataša će na sudu morati da dokažu šta se desilo te noći.

Nataša se danas oglasila putem svog Instagram profila o ovom slučaju. Starleta je otkrila da je zamenila advokata jer nije bila zadovoljna kako je prethodni branilac pristupio slučaju.

Ono što je dodatno iznerviralo Šaviju je to što Stefanu nije izrečena zabrana prilaska, a ni zabrana napuštanja zemlje (detaljnije OVDE).

- A taj s*ronja koji ne sme da se bije sa muškarcima, pa mora žene, tu je jedino jači (tata ga naučio da su sve žene k*rvetine, jadna ta njegova mama, ko zna šta je preživela, što se vidi iz priloženog da taj svet nije za civilizaciju, nego za šumu). Da vam sad otvoreno kažem procenu njegove dijagnoze, a toliko sam ga upoznala da mogu da garantujem da ne grešim - dečko je ženomrzac (ima video gde sam to priznaje), sve žene su mu k*rvetine, zato što se oblače provokativno, piju alkohol (vid' k*rca) itd, a on sav čestit do mojega. A voli takve i zamislite koji on bes ima u sebi. On je nešto preživeo, video u detinjstvu (osim špriceva, pištolja i bodenja u venu) sto odsto! I nađe normalnu devojku, kad ono dosadi mu! Zašto? Jer voli k*rvetine kako on kaže za svaku ženu. To je neka ozbiljna trauma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO! EVO ČIJA JE VILA NA ZVEZDARI U KOJOJ ŽIVI STEFAN KARIĆ Njegov otac Osman nije vlasnik, otkriveni detalji IMOVINSKOG STANJA

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Stefan Karić, učesnik rijalitija "Zadruga", našao se u centru skandala kada ga je starleta Nataša Šavija prijavila da joj je naneo teške telesne povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.