NIJE MI ZAISTA DOBRO! Ana Jovanović ne dolazi sebi nakon SKANDALA sa bivšim dečkom - Sve prijavila POLICIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 22:02

"NIJE MI ZAISTA DOBRO!" Ana Jovanović ne dolazi sebi nakon SKANDALA sa bivšim dečkom - Sve prijavila POLICIJI

Ne sme da otkriva detalje

Javnost je ostala zgrožena kada se na internetu pojavio jezivi snimak na kom se vidi kako bivšu rijaliti učesnicu, Anu Jovanović, pljuje u vređa njen bivši dečko, Nikola Ilić.

Kako je naš portal već pisao, Ani je sinoć hakovan Instagram profil gde joj je uz ime dodat uvredljiv epitet, a potom i objavljen snimak na kojem nekadašnju učesnicu "Zadruge" dečko pljuje u lice, naziva je pogrdnim imenima i ismeva je.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ana je u početku bila suzdržana i nije želela da se izjašnjava oko celokupne situacije, a sada se oglasila i otkrila detalje.

- Ja stvarno sada nisam u stanju da pričam o bilo čemu, o svemu ću pričati sutra, preksutra kada budem bila spremna, sada stvarno nisam u stanju, nije mi zaista dobro. Desilo se sve prošle noći, ja se tome nisam ni nadala - govori zadrugarka za Republiku.

Na pitanje da li je slučaj prijavila policiji, Jovanovićeva govori:

- Sve sam uradila šta je trebalo da se završi, ali u ovom trenutku ne mogu i ne smem da pričam detalje, još uvek sam u šoku, sve ću ispričati kada budem bila spremna - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.