NIJE ME ZANIMALO NI ŠTA MOJA PORODICA MISLI! Dalila konačno otkrila zašto je ušla u VEZU sa Carem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022, 03:09

"NIJE ME ZANIMALO NI ŠTA MOJA PORODICA MISLI!" Dalila konačno otkrila zašto je ušla u VEZU sa Carem!

Otvorila dušu!

Gledaoci su imali prilike da izglasaju zadrugara za kog misle da se pravi pametan, a to nije. Voditelj, Milan Milošević, je tokom emisije "Pretres nedelje" saopštio zadrugarima da je Dalila Dragojević zauzela treće mesto. Ona je prokomentarisala ovaj sud naroda:

- Ja sebe očekujem šta god da je u pitanju, doboro ili loše. Ja imam glupe postupke, ali ti glupi postupci su napravljeni kad se vodite srcem, a ne razumom. Ja da se vodim razumom nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bih ispala glupa. Srce ne treba da se sluša, nego mozak. Meni mozak u tim stvarima nije radio ni 1% srce je radilo 100% i odvelo me je tamo gde me je odvelo. Za mene to nije bilo glupo, u tom trenutku je bilo najbolje. Neću se složiti sa Sanjom, što je rekla da Dejan nije obezbeđen, mi smo zajedno, ja sam više učestvovala jer se nametnulo da imam u situaciji više. Da sam slušala ne bih otišla sa ovim čovekom, nije me zanimalo ni šta moja porodica misli. Ja znam da on sve priča u prazno. On je meni rekao da budem iskrena, kad se on iskreno izvini, onako kako treba, jer je ispao ološ prema meni. Malopre sam čula kako on u izolacij okreće glavu, nije istina... Ja sam ta koja se okrene prema zidu, a ne prema njemu. Kad je video da nema moju rekaciju bacao je patike na vrata, da bi mene probudio - pričala je Dalila.

- Je l' sam ja tema ili? - pitao je Car.

- Ja sam rekla da sam se vodila srcem, to je moja glupost. Da sam se vodila razumom mogli bi da kažu sam glupa - dodala je ona.

- Rekla si da bi Dejana ostavila i da nisi upoznala Cara - rekao je Milan Milošević.

- Istina, ja njemu i sad zameram kad obori glavu, mene to jako nervira. Desilo se da su nas ponele strasti, kad smo uvideli da ja nisam neko ko može da se pravda, a on nije prezubčio i nije ga prošlo. Brzo se mnogo toga izdešavalo, naš razvod, veza sa Filipom, raskid i zbližavaje sa Dejanom, veza, prijateljstvo.... Ko zna šta će još biti - pričala je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.