NIJE ISTINA DA JE BILA VERENA! Ana raskrinkala još jednu Kačavendinu laž - ovu informaciju je dobila dok je bila u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 13:36

"NIJE ISTINA DA JE BILA VERENA!" Ana raskrinkala još jednu Kačavendinu laž - ovu informaciju je dobila dok je bila u rijalitiju

Nije želela preterano da komentariše ovu temu!

Dok je Ana Ćurčić boravila u rijalitiju, njena kuma, Milena Kačavenda, redovno se oglašavala za domaće medije i držala je lajvove na svojim društvenim mrežama.

Njihovo prijateljstvo je puklo kada je Ana napustila "Zadrugu" i kada saznala šta je sve Kačavenda slagala o situacijama u njenom životu.

Milena se sada našla u centru novog skandala kada je nedavno u jednoj emisiji izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je već dve i po godine sama, što se kosi sa pričom koju je pričala o vereniku.

- Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam ja dve i po godine sama, a tek sam pre desetak dana dobila piće od muškarca - rekla je Milena za domaće medije.

Međutim, Milena je zaboravila da je pričala da je imala verenika koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Beču. Navodno je trebalo da se venčaju na Đurđevdan, ali sve je bilo otkazano zbog Dana žalosti u Srbiji. On je navodno poginuo pet dana kasnije, 11. maja.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Anu Ćurčić kako bismo je upitali da li je istina da je Milena bila verena dok je ona boravila u rijalitiju.

- Nije istina. To je ona rekla da je bila verena. Ne bih da komentarišem, neka ona daje izjavu o svom vereniku. Meni je u Belu kuću stigla čestitka u kojoj je pisalo da se udaje. Kada sam izašla, druge stvari su o tome rečene. Ona je svoje izjave davala, tako da morate nju da pitate sve. Ne bih da se mešam - rekla je Ana za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.