NIJE BILA DOBRODOŠLA NA SVADBI! Ana Radulović i Jelena se družile, a onda je Pešićeva pozvala sve kolege osim nje na proslavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 08:24

NIJE BILA DOBRODOŠLA NA SVADBI! Ana Radulović i Jelena se družile, a onda je Pešićeva pozvala sve kolege osim nje na proslavu

Voditeljki nije jasno zašto nije dobila pozivnicu!

Bivši rijaliti učesnici Jelena Pešić i Mladen Vuletić u aprilu 2022. godine izgovorili su sudbonosno "da" i krunisali su svoju ljubav brakom. Proširili su svoju porodicu i sada imaju dve ćerke.

Njihova ljubav je počela tako što je Mladen primetio Jelenu dok je ona bila učesnica treće sezone "Zadruge". On je davao intervjue o njoj i koristio je svaku priliku da je pohvali. Nakon što je Pešićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustila rijaliti, njih dvoje su stupili u kontakt i među njima se razvila ljubav.

Oni su prošle godine napravili veliku svadbu kojoj su prisustvovali mnogobrojni bivši zadrugari, među kojima su bili Ivana Šopić, Vesna Rivas, Saška Karan, Bora Santana i drugi.

Međutim, mnogi su se iznenadili što se Ana Radulović nije pojavila na gala proslavi, s obzirom na to da su mnogi mislili da su Ana i Jelena u odličnim odnosima i da se privatno druže. Jelena je otpočela voditeljsku karijeru na Red televiziji i zajedno sa Anom je vodila emisiju "Pitam za druga".

Radulovićka je otkrila da nije bila pozvana na svadbu i da zato nije bila prisutna.

- Ne znam zašto nisam pozvana, nisam dobila pozivnicu. Mnogi su me pitali zbog čega, ali kako ja da znam? Mislim, to nije pitanje za mene, nije moja svadba, to je pitanje za nju - rekla je Ana tada za "Republiku".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.