Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 09:07

"NI TRAGA OD ŠMEKERA, BAŠ JE PROPAO" Slavni glumac nije bio svestan da ga paparaci snimaju u ovom izdanju, a čim je primetio, POBEGAO JE

Komentatori na internetu kažu da izgleda vrlo neugledno, pa se pitaju da li mu je to novi imidž ili je samo neispavan.

Slavni zavodnik fotografisan je u poprilično neuglednom izdanju, a svi se pitaju šta mu se dogodilo.

Oskarovac Šon Pen (60) je uhvaćen na ulicama Los Anđelesa u neurednom izdanju koje mu nije svojstveno, pa su slike vrlo brzo završile u medijima.

Šon je fotografisan na parkingu dok je čekao prijateljicu. Vreme je prekraćivao kafom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i cigaretom, a komentatori na internetu kažu da izgleda vrlo neugledno, pa se pitaju da li mu je to novi imidž ili je samo neispavan.

- Ni traga od onog šmekera, baš je propao - komentarišu na društvenim mrežama.

Šon ima dužu kosu i bradu nego inače, a nosio je farmerke i crni šuškavac. Delovao je opušteno, sve dok nije primetio da je okružen paparacima, kada je brzo nestao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.