NEZGODA U DVORIŠTU BOGDANINE KUĆE! Sve se ODLAŽE za dan svadbe! Ovo niko NIJE očekivao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA U DVORIŠTU BOGDANINE KUĆE! Sve se ODLAŽE za dan svadbe! Ovo niko NIJE očekivao!

Morali su da promene plan!

Sutra će se održati svadba decenije, te će na ludi kamen stati Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, a dekoracije u porodičnom domu Rodića su uveliko u pripremi.

Mnogobrojni prijatelji i rodbina porodice Rodić pomažu ukućanima da dekorišu svoj luksuzni dom, te svi zajedno kače zavese, postavljaju stolove i cveće.

Velepna dekoracija koja će dom porodice Rodić učiniti magičnim dvorcem za Bogdanu, a odakle će i Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ražnatović izvesti svoju suprugu kako običaji nalažu, stigla je u ogromnim kutijima i to kombi vozilom tokom današnjeg dana.

Ipak, kuća neće do kraja biti okićena zbog vetra i moguće kiše tokom večeri, već će poslednje pripreme porodica obaviti rano ujutru, pred sam početak ceremonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.