ATMOSFERA U DOMU CECINE SNAJKE DOVEDENA DO USIJANJA: U toku su poslednje pripreme, a baka OTKRIVA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATMOSFERA U DOMU CECINE SNAJKE DOVEDENA DO USIJANJA: U toku su poslednje pripreme, a baka OTKRIVA...

Ko je srećniji od nje!?

Sutra će sin naše najveće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Bogdani Rodić, koja je inače u blagoslovenom stanju.

Poslednje pripreme za svadbu decenije, kako je mnogi nazivaju, polako se privode kraju, a ekipa portala Pink.rs zavirila je u porodični dom Rodića u Titelu.

Vrata porodične kuće Veljkove buduće supruge otvorila je njena baka, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najsrećnija zbog udaje svoje mezimice.

Užurbanim hodom požurila je da donese nešto i pokaže novinarima. Iako pomalo zbunjena, nije se dala, a uzbuđenje zbog sutrašnjeg događaja ne može da sakrije. Na pitanje novinara da li plete, naglasila je da veze i nastavila je dalje svojim poslom.

Rodići su i danas, dan pred veselje, proveli na pijaci, prodavajući piliće, što je njihov porodični posao kojim se već godinama bave. Ono što je interesantno jeste da je Bogdanina porodica pripremila domaću rakiju, koja će se služiti sutra na veselju.

Iako je Ceca organizovala i pokrila većinu stvari, i Bogdanina porodica je učestvovala u stvaranju magije za svoju mezimicu.

Verujemo da su svi nestrpljivi, te se nadamo da će "preživeti" sav stres i sutra konačnu uživati u slavlju.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GODINU DANA NAKON SMRTI DEDE VELJKOVE VERENICE, ONA JE RADILA OVO: Evo za koga je Bogdana najvise vezana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

Mlada Bogdana je ovim pokazala koliko je emotivna...Sutra će se sin naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici Bogdani Rodić, koja je inače u blagoslovenom stanju...U Bogdaninom rodnom gradu Titelu u toku su poslednje pripreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.