NEZASITA: Nadežda hoće Jeremića! On bi pored mene bio pravi muškarac! Priznala sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZASITA: Nadežda hoće Jeremića! "On bi pored mene bio pravi muškarac!" Priznala sve! (VIDEO)

Ne pati više za Mikijem...

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Pušten je klip u kome Nadežda Biljić i Lazar Jeremić prisno igraju na žurki, zbog čega su svi zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomislili da će možda uploviti u vezu. Njih dvoje su dali svoj komentar.

- Ja nju znam dan, dva od spolja i ona je kao brat. Ne bih mogao da budem sa Nadeždom, ja čekam da pronađem devojku za ozbiljnu vezu. Patim za tim - ispričao je Lazar.

- Šta meni fali da neko ne može da se zaljubi u mene? Meni treba pravi muškarac, pošto sam do sad imala p*čkice. Ja kera ko kuće imam, broj potrčka imam. Ovo sam rekla zato što njega (Lazara) zovete batler. On bi pored mene bio pravi muškarac. Zato što se pokazao i kao prijatelj i dokazao da nije p*čka od čoveka - rekla je Nadežda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.