NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA SRBIJU UJEDINILA U BOLU! Konstrakta postavila sledeće PITANJE, njene reči ODJEKUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 14:30

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA SRBIJU UJEDINILA U BOLU! Konstrakta postavila sledeće PITANJE, njene reči ODJEKUJU

Tragedija u beogradskoj školi uznemirila je celu zemlju.

Jutros se u OŠ "Vladislav Ribnikar" desila velika tragedija. Celoj Srbiji se slama srce. Svi se slažemo da treba podići mere predostrožnosti kad su ovakve stvari u pitanju.

Čak i da nemamo istorijske događaje kao što nemamo, sigurnost dece treba da nam bude uvek na prvom mestu, i trebalo je da bude mnogo pre nego što se ova tragedija dogodila.

Sa ovom tezom se slaže i Ana Đurić - Konstrakta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se oglasila minimalističkom porukom jakog značenja.

- Zašto ne stane sve? Neka stane - napisala je pevačica na crnoj pozadini.

- Šta će oružje u kući, molimvas mi objasnite, jer ja ne razumem. Koje su to situacije u kojima je neophodno da se oružje drži u kući - napisala je pevačica zbunjena celom tragičnom situacijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija je imala timove za psihološke krizne intervencije u školama: Ko i zašto ih je ukinuo?

Izvor: Danas, 04.Maj.2023, 09:20

Nezapamćena tragedija koja se desila u beogradskoj OŠ “Vladislav Ribnikar“ potvrdila je da sistemsko rešenje za reagovanje u kriznim situacijama u obrazovnim ustanovama ne postoji, pa su se škole u trenutku kada je informacija objavljena, snalazile kako su znale i umele.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.