NEVOLJE U VEZI! Alen ne može da OPROSTI Maji OVO - Nakon SVAĐE okrenuli jedno drugom leđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 23:32

NEVOLJE U VEZI! Alen ne može da OPROSTI Maji OVO - Nakon SVAĐE okrenuli jedno drugom leđa

Alen i Maja u svađi, nisu zaspali zagrljeni.

Sinoć i danas potegla se tema oko odnosa Maje Marković i Alena Hadrovića. "Pitanja gledalaca" napravila su pravu pometnju, i prvu burnu svađu između zaljubljenog para.

Maja je osuđena da je na prethodnoj žurki u utorak veče, iskazala simpatije prema jednom od članova obezbeđenja. Njena drugarica Ivana Marinković pokušala je da je odbrani i da stane u njenu zaštitu, ali se na kraju ispostavilo da je ipak bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentara na račun dotičnog.

Oni su po prvi put legli odvojeno, svako na svoju stranu kako se slučajno ne bi dodirnuli. Nakon emisije su imali svađu zbog svega što se desilo, pa je jasno zašto zadrugari ne razgovaraju.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SAMO 5 ODSTO LJUDI REŠI ZAGONETKU! Kako ovaj zarobljenik može da pobegne iz ćelije za samo 2 DANA? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.