NEVIĐENE SCENE IZA KAMERA: Evo šta se dešavalo u finalnoj noći Zadruge - Danas sastanak sa Anom Ćurčić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 12:24

NEVIĐENE SCENE IZA KAMERA: Evo šta se dešavalo u finalnoj noći "Zadruge" - Danas sastanak sa Anom Ćurčić!

Čini se da je nastao ozbiljan razdor između njih.

Odmah nakon što je završila svoje učešće u "Zadruzi 6" Zorica Marković je dobila priliku da upozna kumu svoje rijaliti drugarice Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu.

Bio je to njihov prvi susret nakon što je u Beloj kući Zorica saznala da Kačavenda nema lepe reči za nju, te da ne smatra da je pravi prijatelj Ani. Milena je ove izjave pokušala da opravda na intervjuu kod Darka Tanasijevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Markovićeva se sada oglasila i iznela svoje mišljenje.

- Ženu ne znam, znam iz Anine priče da su 20 godina drugarice - tako sam prihvatila, shvatila sam da ona napolju zastupa Anu, što je sasvim normalno. Ana je prvi put u rijalitiju, ima kompleksnu situaciju, naravno da joj je trebao neko da priča, da joj pomogne... Ja sam to tako shvatila. Kada je bilo pitanje u "Zadruzi" zašto me ne voli, rekla sam da na to ima pravo, da zavisi iz kog ugla, kako gleda - priča Zorica za Pink.rs i dodaje:

- Kada sam završila sa Dušicom razgovor, otišla sam na tribine kod Darka, ispričala sam se tamo sa Aninom podrškom, a ni sa Acom se dugo nisam videla, a prijatelji smo sto godina. Milena je, onako, komunikativna žena, a kada sam prošetala ka studiju, da se vratim nazad, u prolazu sam čula neke stvari koje je pričala, a koje se ne slažu sa onim stvarima koje je Ana meni pričala. Baš sam se iznenadila, odakle ta kontradiktornost. Pre toga sam dala jedan simpatičan, šaljiv intervju za Pink.rs, pa sam zamolila ako je moguće da se to stopira dok se ne vidim sa Anom, jer ne želim da učestvujem u takvim stvarima. Neka njih dve raščiste šta je tačno. Čula sam neke stvari koje mi se nisu dopale, čula sam u prolazu od ljudi koji su to pratili. Dok ne proverim sve to, ne želim da učestvujem u nekim stvarima... - priča Zorica za Pink.rs.

Na pitanje da li kuma Milena preko Ćurčićeve pokušava da dođe do sopstvene popularnosti, Zorica kaže:

- Ništa nisam stigla da pregledam. To se priča, ali ja ne znam dok ne vidim, dok ne pogledam sve šta je bilo, ne mogu da donesem sud o tome... Moram prvo sa Anom da se vidim, danas već, to smo se dogovorile. Čule smo se svaki dan otkad smo izašle, umorna je, rekla sam joj da se naspava, danas treba da se vidimo. Prvo od nje treba da čujem njeno mišljenje, ona ženu zna tolike godine, ostavila joj je poverenje i život u njenim rukama. Šta tu štima, ne štima, Ana najbolje zna. Očekujem da sve danas saznam od nje, njeno mišljene i stav, jer ja Milenu ne poznajem, ali ću reći vrlo iskreno ko god me bude pitao, nakon razgovora sa Anom - zaključuje Markovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DANAS SE SASTAJEM SA ANOM, PRIČAĆEMO O MILENI" Zorica Marković otkrila šta se dešavalo sa Kačavendom u finalnoj noći "Zadruge": "BAŠ SAM SE IZNENADILA"

Izvor: Blic, 12.Jun.2023

Odmah nakon što je završila učešće u "Zadruzi", pevačica Zorica Marković je na sceni upoznala Milenu Kačavendu, kumu Ane Ćurčić, koja je na superfinale rijalitija došla u svojstvu podrške.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.