NEVEROVATNA SIMBOLIKA BROJEVA! Saša Vidić preminuo danas, a pre tačno godinu dana je doživeo tragediju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 12:58

NEVEROVATNA SIMBOLIKA BROJEVA! Saša Vidić preminuo danas, a pre tačno godinu dana je doživeo tragediju!

Javno se oprostio od preminulog oca.

Čuveni modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada je preminuo danas u 52. godini u KBC Bežanijska kosa.

Vidić je sarađivao sa mnogim poznatim ličnostima sa domaće javne scene, a sa velikim brojem je bio u otvorenom sukobu.

Vidić se prošle godine, takođe u aprilu mesecu, tačnije 25. aprila, susreo sa gubitkom oca, a nakon smrti mu je uputio otvoreno emotivno pismo, iako prema sopstvenom priznanju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u kontaktu sa ocem poslednjih godinu dana pred njegovu smrt.

- Poštovani oče, sad kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio plivati i sa istih pet sam probao bevandu, sa tobom i pokojnom majkom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima - napisao je Saša.

- Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo da zapalim članak na auspuh - naveo je Vidić, pa dodao:

- Tvoj život je bio pretežak i puno toga si kao malo dete propatio zbog ratova, nemaštine, gladi i borbe za opstanak. Bio si dete siromašnih roditelja, mojoj majci ništa nisi mogao da pružiš osim ljubavi, a sve što ste stekli, stekli ste zajedno - napisao je tada Saša na svom Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.