NEVERICA! Ivan i Jelena uplovili u MIRNU LUKU! Ovakvu scenu u vili Parova niko nije očekivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 15:40

NEVERICA! Ivan i Jelena uplovili u MIRNU LUKU! Ovakvu scenu u vili "Parova" niko nije očekivao (VIDEO)

Nema psovki, urlanja, nasilja...

Ivan Marinković i Jelena Ilić su u već dugo u napetim odnosima. Jelena je, izrevoltirana njegovim ponašanjem, više puta napravila incidentne situacije.

Međutim, u vili se odigrala i jedna zanimljiva scena - njih dvoje su na trenutak uspeli da smire strasti i da mirno razgovaraju. Nije bilo vikanja, svađe, psovki i uvreda.

Ipak, i ovaj razgovor se završio tako što je Ivan zamerio Jeleni što ga je na jako grub način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pre nego što je sve bilo gotovo proglasila bivšim.

- Ja ne mogu da govorim o svojoj bivšoj vezi! Je l' bivšoj vezi, pa dobro neka bude onda tako - rekao je povređeni Ivan, a kako je izgledao ovaj tihi razgovor, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.