NESTVARNA LEPOTA: Pogledajte kako izgleda majka Isaka Šabanovića! Često smo je gledali na televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:04

NESTVARNA LEPOTA: Pogledajte kako izgleda majka Isaka Šabanovića! Često smo je gledali na televiziji

Pevač se muzikom bavi još od ranog djetinjstva, a tu ljubav je nasledio baš od svog oca.

Isak Šabanović dobija neizmernu podršku od svojih roditelja, Vanje i Refka, koje smo mogli da vidimo na snimanjima tokom pevačevog takmičenja u "Zvezdama Granda".

Šabanović je na društvenim mrežama često delio zajedničke trenutke sa porodicom, a pored roditelja ima i starijeg brata. Dobio je brojne pozitivne komentare, a najčešći je bio taj da dosta liči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na majku.

Popularni pevač se muzikom bavi još od ranog djetinjstva, a tu ljubav je nasledio baš od svog oca.

– Moj otac je muzičar, ali kada su svi nekako krenuli on je stao. Ne zato što nije mogao, već jer nije hteo. Sad mogu da kažem, gde on stade, ja ću da produžim! Kroz moju kuću su prošli mnogi poznati pevači koji su danas postali slavni, a niko od njih mom ocu nije rekao: "Vidim ti malog, biće nešto od njega, daj da mu pomognem" – zaključio je Isak.

A post shared by 🎶Isak Šabanović 🎶 (@isakciksy)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.