NEOČEKIVANO - PAMELA ANDERSON U JUŽNOM VETRU: Holivudska zvezda priskače Marašu u pomoć?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 20:59

NEOČEKIVANO - PAMELA ANDERSON U "JUŽNOM VETRU": Holivudska zvezda priskače Marašu u pomoć?!

Isplivalo sva u javnost!

Holivudska zvezda Pamela Anderson, kako saznaju domaći mediji, glumiće u hit nastavku filma sa Milošem Bikovićem, koji će u trećem delu filma "Južni vetar" dobiti neverovatno pojačanje.

Radnja novog filma izmešta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti do preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.

Dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svetskih zvezda, kako saznajemo, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.

Glumci se tada plaćaju ne po danu snimanja, nego za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori popularne franšize još uvek ne žele da otkrivaju detalje trećeg dela.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kratko je rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u popularnoj seriji "Čuvari plaže", nakon čega je postala seks-simbol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.