NEMOJTE SADA DA PREKINEM SVADBU! Besna Zorica umalo otkazala venčanje zbog Zmaja! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOJTE SADA DA PREKINEM SVADBU! Besna Zorica umalo otkazala venčanje zbog Zmaja! (VIDEO)

U vili "Parova" odigrava se prva prava rijaliti svadba, a od danas će muž i žena biti Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz.

S obzirom da je Zmaj od Šipova nedavno imao žestok okršaj sa mladencima, on je rešio da im se izvini zbog vređanja porodice. Međutim, Zoricu je razljutio Ilijin govor, pa je pretila da će prekinuti svadbu.

- Nemojte sada da prekinem i svadbu, i sve, i da kažem kraj svemu - vikala je Dukićeva.

Pogledajte zbog čega je Zorica htela da prekine svadbu:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIJALITI SVADBA Venčali se Gastoz i Zorica

Izvor: Blic, 18.Jun.2016

Učesnici rijalitija Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, venčali su se danas u luksuznoj vili "Parova"...Pripreme za venčanje počele su od ranih jutarnjih časova, a u toku prepodneva u vilu su stigli frizeri i kozmetičari kako bi ulepšali sve takmičare za svadbu. Ubrzo potom, stigli su i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.