Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 12:47

"NEMOJ MINA MOLIM TE, NEĆU U ZATVOR!" Vrbaški alarmirala policiju zbog snimka pretnji masovnim ubistvom!

U Srbiji su prethodna tri dana bili Dani žalosti zbog dve nezapamćene tragedije na ovim prostorima.

Domaća javnost i dalje je potresena zbog dva nezapamćena masakra koja su se dogodila u razmaku od samo jednog dana u Srbiji.

Nakon što je 3. maja dečak K.K. (13) vatrenim oružjem usmrtio osam drugara i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a ranio šestoro mališana i nastavnicu istorije, 4. maja uveče je Uroš Blažić (21) u selima Malo Orašje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dubona nadomak Mladenovca, takođe iz vatrenog oružja usmrtio osmoro ljudi.

U Republici Srbiji je zbog ovih tragičnih događaja proglašena trodnevna žalost, a brojne javne ličnosti su se oglašavale ovim nesrećnim povodom izražavajući svoje mišljenje.

Bivša zadrugarka i medicinski radnik, Mina Vrbaški gotovo svakodnevno se putem društvenih mreža oglašavala, a objave koje je delila sinoć naišle su na brojne reči podrške.

Naime, Mina je objavila jednog od TikTokera koji su dve užasne tragedije iskoristili kako bi pozivali na još veće nasilje, a nedužne žrtve istih ismevali!

Vrbaški je objavila dopisivanje sa izvesnim S.N., koji je kada je pročitao njenu poruku snimio niz glasovnih poruka u kojima je molio Minu da ne alarmira policiju jer se "samo šalio"!

I šta reći? #caosvima pic.twitter.com/9FvjOlQJ17

— Mina (@mina_vrbaski) May 7, 2023

- Mina molim te, izbriši molim te, daću ti para koliko treba. Znma da mogu da dobijem zatvor za ovo, ugasiću TikTok. Bukvalno će mi doći policija na vrata, žao mi je - panično je vrištao momak.

Mina je sve ovo objavila na društvenoj mreži Tviter, a njen gest podržala je pevačica Seka Aleksić.

… pic.twitter.com/Rxx2GZzyzW

— Mina (@mina_vrbaski) May 7, 2023

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.